EU Superstat

Det är måndagen den 16/6, himlen är molnfylld och temperaturen är ca 11 grader Celsius.

 

”Hej och hjärtligt välkomna till diktaturen EU.” Ungefär så kan man antagligen inom en snar framtid presentera landet Sverige och alla andra länder som är med i EU idag. Varför? Jo, såhär ligger det till. Då EU bildades genom en stor hög med lögner och drivs idag på samma sätt har man under en lång tid försökt att ljuga ihop ett förslag som innebär att samtliga länder inom EU skall gå ihop och bilda en enda stor superstat ungefär som USA. Ett antal försök att få igenom detta förslag har redan genomförts med hjälp av att se vad folket i ett antal länder tyckte. Svaret blev då ett rungande NEJ! Vad gör man då? ”Jag vet” säger en utav höjdarna inom EU. ”Vi låter regeringen i länderna bestämma, så slipper vi folkets åsikt.” Hmm, nu blir det lite tvetydigt, var det inte EU som stod för demokrati och pressfrihet osv. Det har jag alltid fått lära mig i alla fall.

 

Hur som helst så genomfördes denna omröstning och precis som EU misstänkte sade alla länder JA förutom ett land som fortfarande ville ha folkomröstning, nämligen Irland. Detta lilla land som endast består av 4.2 miljoner invånare skall nu bestämma ödet för ungefär 500 miljoner människor! Till allas lättnad var inte Irländarna så dumma som man ibland får för sig utan röstade ett klart NEJ (Vi är alla skyldiga dem ett stort tack).

 

Men hur kommer det sig att vi ska tacka dem istället för att ogilla dem, de hindrar ju oss från att gå med i EU:s nya superstat som kommer att ställa allt till rätta i Europa… skojar bara. Jag tänkte nu tala om ett antal saker som kommer att hända ifall denna superstat införs. Nationerna kommer att fråntagas rätten att sköta sin egen ekonomi, försvar, rättsväsende och inrikes frågor kommer inte längre att existera. Över 100.000 EU-lagar kommer att styra våran vardag och sådant som vi idag ser som helt självklart kommer att bli olagligt. Småföretag kommer heller inte längre kunna etableras och ett fruktansvärt stort antal redan befintliga småföretag kommer att gå i graven eftersom regler kommer skrivas enbart för storföretag.

 

Man kommer inte heller att få ett privatliv, allting du gör kommer att övervakas. Telefonsamtal i både fast och mobilt nät kommer avlyssnas. Din e-post och chatt kommer att kunna avläsas. Allting du handlar via bankkort och kreditkort kommer registreras och skickas till en stor databas, kontanter kommer därför att vara ett minne blott (varför tror du att dagens banker vill få bort kontanterna redan nu) Din mobil kommer dessutom att användas som en som en spårare som ser varenda steg du tar och om du inte har mobilen på dig kommer detta ses som terrorism eftersom staten inte längre kan hålla koll på dig. Alla radioapparater kommer dessutom att uppdateras till en digital form så att det inte finns något utrymme för att kunna prata ostört utan att du kan avlyssnas. Sist men inte minst så kommer kameraövervakningen utökas något fruktansvärt, var du än är så kommer de att sitta där och titta på dig.

 

Allt detta görs givetvis (enligt staten) för att förhindra eventuella terroristdåd. Ska det verkligen behöva gå så långt att vi ska få leva i en diktatur där varenda rörelse du gör avläses och hamnar i en stor databas. Detta låter i mina öron helt sjukt, man får rysningar av att bara tänka på det. Tänk er ett liv utan något privat rum. Sen har vi ju frågan, kan vi göra något åt saken… nej det är inte folkets sak att svara på längre eftersom det enligt EU är en för svår fråga för oss att svara på.


Kommentarer
Postat av: Rasmus

Jag håller med dig Kalle, det låter lite sjukt :p

2008-06-16 @ 20:24:29
Postat av: kAljo

Helt sinnes.. hade ingen aning om allt detta bullshit. Keep up the good work!

2008-06-16 @ 21:59:01
Postat av: broshanmedpizzanjao!

Det roliga med allt detta är ju, terroristernas mål har i alla tider och kommer alltid vara att försvåra vardagen för människorna i väst. Det enda man kan säga är ju att dem utan tvekan har lyckats, efterbörderna efter world trade center har varit så mycket större än själva olyckan. Tänk då om FRA lagen införs, då får vi minst säga grattis till segern bin laden

2008-06-16 @ 22:36:11
URL: http://brackago.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag fattar inte hur du kan skriva så många roliga inlägg men det behöver jag inte heller. Jag nöjer mig med att läsa dem. För att citera Kaljo " keep up the good work"

2008-06-17 @ 18:48:58
URL: http://jenny-hh.blogg.se/
Postat av: jalderyd

vad jag inte fattar är hur de ska kunna förhindra terrorism. För om de ser nån liten självmordbombare som springer på plattan i sthlm, drar då staten snabbt på sig sina blå trikåer å flyger dit då? :/

2008-06-17 @ 20:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0